2 months ago

Live Loud! Ep8 Beat Breakers (Dutch)

About this post

(This podcast is in Dutch)

Introductie: Duik in de opwindende wereld van muziek met Beat Breakers! In deze aflevering gaan Yente en Thijs in gesprek met twee jonge professionals die aan de start staan van hun carrière in de muziekindustrie. Zij nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en toekomstplannen op het gebied van produceren, dj’en en het organiseren van evenementen. Veel luisterplezier! 

Onderwerpen: Produceren van muziek, optreden als dj, eigen evenement, het beheren van een muziek collectief, het nachtleven van Den Bosch en Breda, studeren op BUas en het combineren van hun passie met het dagelijks leven.

Introductie Fabio: Fabio is 20 jaar en woonachtig in Den Bosch, hij studeert technische bedrijfskunde op Avans in Den Bosch. Daarnaast is hij mede-eigenaar van het muziek collectief Wazr Sessions en produceert en draait hij zijn eigen muziek. Ook is Fabio momenteel bezig met het organiseren van een event om op deze manier het nachtleven van Den Bosch te verreiken.

Introductie Teun: Teun is 20 jaar oud een woonachtig in Terheijden, een klein dorp naast Breda. Hij studeert momenteel niet maar was vorig jaar student op de BUas. Echter heeft hij zich momenteel ingeschreven voor de studie Leisure & Event management en zal hij dus volgend schooljaar terugkeren naar BUas. Ook Teun produceert en draait zijn eigen muziek, ook heeft hij de ambitie om in de toekomst zijn eigen event op te zetten.

Up Next

2 months ago

Live Loud! Ep4 Revolution Foundation

In this episode, we engage in a conversation with Daniel Garcia Sidiakin, who initially joined the Revolution Foundation as a volunteer three years ago. He progressed to become […]
Go to episode
Give feedback
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram